10 de juliol 2023

Primer el Vendrell presenta dos recursos contra dos acords del Ple Municipal

Per altra banda, el divendres 7 de juliol es va celebrar dos plens extraordinaris i des de Primer el Vendrell creuen que alguns d’acords s’hauran de declarar nuls,  i que per tant  ja han procedit a presentar els corresponents recursos.

Els recursos s’han presentat sobre dos punts de l’ordre del dia:

En primer lloc, sobre l’acord per posar nom a la pista d’atletisme, en el que no tenen cap problema amb el nom, sino que s’ha fet sense complir l’article 10 del Reglament del Nomenclator que obliga a que per iniciar l’expedient s’ha de fer per escrit i en aquest cas segons l’Alcalde, que s’ha saltat l’establert en el Reglament ,es va fer de manera verbal. El regidor Lluís Navarrete va demanar en el Ple que es retirés el punt, però l’Alcalde va decidir fer que es votés , i només va ser aprovat amb el vot a favor del govern amb tota l’oposició en contra.


La segona va ser que es vol fer una subvenció de 80.000€ corresponents al cànon de l’aigua a una entitat privada. Aquest fet és especialment greu ja que per una banda segons el plec de condicions de la licitació de la concessió del servei d'aigües els diners procedents del cànon només es poden destinar a realitzar obres en la xarxa municipal. Donada la greu situació econòmica d'Aigües del Vendrell amb pèrdues molt importants, fa que qualsevol import del cànon s’hauria d’estar destinant a reduir les pèrdues dels milions de litres que es produeixen anualment en la malmesa xarxa municipal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada