23 d’agost 2023

La Secretària municipal declara nul l'acord de nomenament dels Consellers de TV Vendrell

 

Arrel d'un recurs sobre els acords del passat 7 de juliol sobre el nomenament dels Consellers de El Vendrell Comunicació SLM (TV Vendrell)

En la junta general celebrada, el nostre portaveu Lluís Navarrete ja va manifestar que aquest nomenament incomplia els estatuts i el reglament de funcionament, tant per la manca dels preceptius informes del Consell Assessor, com per la manca de les majories qualificades necessàries de 2/3 pel fer efectiu el nomenament.

Això ha provocat un retard (de gairebé 2 mesos) en la creació dels òrgans al haver de nomenar-se un nou Consell Assessor, fet que es va produir el passat 21 d'agost. Aquest nou Consell Assessor ha estat una proposta del govern que no ha estat consensuada amb la resta de grups municipals de l'oposició, i que en la nostra opinió no inclou allò que determinen els estatuts, sobre que han de ser entitats de les més representatives del nostre municipi.

Una vegada més, es demostra la manca de diàleg del Govern Municipal del Sr. Martínez i del Sr. Soriano. En el cas de la RTV Vendrell, es fa imprescindible arribar a consensos entre les forces polítiques dels grups municipals, ja que es pot acabar produït un bloqueig en el nomenament dels Consellers de la societat al ser imprescindible el vot d'una majoria qualificada de 2/3 dels membres del consistori.

A més, des del Grup Municipal de Primer el Vendrell entenem que el PSC hauria de renunciar a presentar al Sr. Christian Soriano com a representant del grup municipal en el Consell d'Administració, perquè  es troba actualment sent investigat a instàncies de la fiscalia, per diverses actuacions quan  ha estat conseller i President del Vendrell Comunicació SLM.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada