15 de maig 2024

La situació de la criminalitat al Vendrell no millora

 Tot i la roda de premsa del Govern explicant que la criminalitat comú, segons les dades del Ministerio de l'Interior s'ha reduit en un 2%, la sensació de la ciutadania no es aquesta.
Encara que les dades globals hagin pogut millorar molt lleugerament, tant els furts amb pujada de 10% com els robatoris amb violència i intimidació també han pujat 30%

Les xifres publicades són les següents:



Però per evaluar correctament la tasca realitzada per la regidoria de Seguretat Ciutadana, hem volgut comparar les dades des de l'entrada del nou regidor fa 9 mesos (periode juliol2023 a març 2024) amb les dades de l'any anterior.

Les dades no són bones, increment de la criminalitat comú superior al 5.7%, amb pujades del 27% en robatoris amb violència i intimidació, un 21,5% en furts, i d'un total del 7,2% en el total d'infraccions penals.

Per això, demanem menys rodes de premsa per fer veure que s'esta fent bona feina, i que realment es treballi en reduir aquestes xifres per evitar la sensació d'inseguretat que viu la ciutadania.

També demanem que el Departament d'interior de la Generalitat de Catalunya incrementi els efectius de Mossos d'Esquadra al nostre municipi.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada